FANDOM


  • Lately, I've noticed a couple glitches happening on this wiki:

    1. Images in tables or templates fail to show up. This is most noticeable with enemy base images and in the Catfruit article. Oddly enough, they do appear when viewing a preview of the article while editing, but not when viewing the article normally.
    2. Link previews don't appear when using the source editor, which has made adding links much more tedious than necessary.

    These glitches don't happen to me on other wikis, so I doubt it's an issue on Fandom's end. I have a feeling that they're caused by the MediaWiki.js changes you made a few days ago, but that's just a theory.

    Can you try and get to the bottom of this?

      Loading editor
    • 2 more glitches are that clicking Explore does nothing and the mailbox doesn’t work sometimes.

        Loading editor
    • A new revision of that page was applied to the whole wiki, I suppose it is the reason for those glitches.

      Due to me not understanding how to work with JS on this site (really simple for dummies) and the author decided to not work on it further, I'll remove the unnecessary parts entirely out of the script. It will take a few days for it to make changes though.

      I sorry for the inconvenience, if you feel like it's actually convenient in the first place.

        Loading editor
    • Thanks for the quick response and bug fix, Heliskyoh.

        Loading editor
    • A FANDOM user
        Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.